076-523 61 80

Helaas is deze actie voorbij. Tot aan het eind van het jaar zijn er nog steeds interessante acties.
Kijk op de actiepagina of kom langs in één van onze showrooms.


 

SUPER SALE

Kom direct profiteren van héél veel voordeel tijdens de RUTTCHEN SUPER SALE op 17 t/m 20 november*. Met extra voordeel bovenop de lopende acties!!
Dat betekent extra € 500 tot € 2.500,- kassakorting op nieuwe modellen en tot wel € 7.500,- op occasions personenauto’s én bedrijfswagens tijdens de RUTTCHEN SUPER SALE!

* Op 17 t/m 19 november kunt u terecht bij de vestigingen Tilburg, Tiel, Den Bosch, Gorinchem, Veghel en Personenauto’s Breda.
Op zondag 20 november zijn de vestigingen in Tilburg (van 11.00-16.00 uur) en Personenauto’s Breda (van 13.00-19.00 uur) open.
In Breda kunt u ook voor bestelauto's terecht aan de Ettensebaan.


PLUG-IN HYBRIDS


Ontdek de PLUG-IN HYBRIDS van Mercedes-Benz.
De C 350 e en de E 350 e alleen dit jaar nog met 15% bijtelling.
De C 350 e is er al vanaf € 49.295,- en de E 350 e vanaf € 60.395,-
Bespaar in vijf jaar ruim € 7.000,- en tijdens de SUPER SALE doen we daar nog een schepje bovenop!


Citan

Nergens vindt u zo voordelig een Bedrijfswagen van Mercedes-Benz.
Bij Rüttchen tijdens de SUPER SALE:
Een nieuwe Citan vanaf € 9.999,- rijklaar! (Prijs exclusief BTW).


Night EditionsDe allerlaatste Night Editions waarbij het voordeel al opliep tot € 6.666,- mogen tijdens de SUPER SALE weg met extra korting. Kom naar één van onze vestigingen en kijk zelf hoeveel voordeel dit is. Want elk model heeft z’n eigen korting! Bij de Night Editions geldt echt op = op! 


smart


Als je altijd al in een smart forfour of smart fortwo hebt willen rijden, dan is dit het moment!
Kijk voor de beschikbare voorraad op ruttchen.smart.nl of kom langs in één van onze showrooms tijdens de SUPER SALE voor nog meer voordeel.
Bestel nu een nieuwe smart forfour of smart fortwo uit voorraad en Rij BTW Vrij*!
* Tot en met 31 december rijdt u een nieuwe smart zonder BTW
De actie 'Rij BTW Vrij!' is uitsluitend van toepassing op uit voorraad leverbare auto's, de smart fortwo en smart forfour. Uitgesloten van deze actie is de smart cabrio.
Bij aankoop van een auto waarop de 'Rij BTW vrij!' van toepassing is kunt u gebruik maken van speciale 'Rij BTW vrij!' actie rente van Mercedes-Benz Financial Services van 1,99% (vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden).


Vito bestelauto van het jaar 2017


Tijdens het Driving Business Event in Maarssen is onlangs bekendgemaakt dat de Mercedes-Benz Vito is verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2017’. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito én de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeëvenaarde prestatie.
Tijdens de SUPER SALE ontvangt u € 1.500,- inruilpremie bij de aanschaf van een nieuwe Vito.