076-523 61 80

De Mercedes me Adapter, gratis bij Rüttchen Autowereld

Met behulp van de Mercedes me Adapter gaat u een volstrekt nieuwe dialoog met uw auto aan. Eerder gereden trajecten en tankbeurten onderweg worden automatisch op uw smartphone bijgehouden. Ook hebt u snel uw geparkeerde auto teruggevonden en bent u altijd volledig op de hoogte van de laatste kilometerstand of het brandstofpeil. Dankzij de Mercedes me Adapter-app hebt u deze gegevens altijd bij de hand. Bovendien profiteert u van individueel onderhoudsmanagement en krijgt u persoonlijke offertes van Rüttchen Autowereld voor servicebeurten. Bij pech onderweg of een ongeval wordt snel en effectief hulp geboden dankzij speciale checklists, hebt u direct contact met de klantenservice en worden uw voertuiggegevens automatisch verzonden. Afhankelijk van de instellingen van uw smartphone kan ook uw locatie worden doorgegeven. Tegelijkertijd krijgt u toegang tot een groot aantal aanbiedingen, services en informatie uit de wereld van Mercedes me. De adapter is nu (tijdelijk) gratis bij Rüttchen Autowereld en zolang de voorraad strekt.


Hoe werkt de Mercedes me Adapter?

De Mercedes me Adapter wordt in de diagnoseaansluiting (de zogenaamde 'OBD2-bus') van uw auto aangebracht. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth aan uw smartphone overdragen. Met de Mercedes me Adapter app hebt u vervolgens toegang tot deze gegevens en alle bijbehorende functionaliteiten. En met uw account op de Mercedes me-portal heeft u toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes me.

Geschikte modellen Mercedes me Adapter

De Mercedes me Adapter kan worden aangebracht op veel Mercedes-Benz modellen. In sommige gevallen zelfs op modellen die vanaf 2002 zijn gefabriceerd. Bekijk onderstaand overzicht of uw Mercedes-Benz geschikt is voor de Mercedes me Adapter.


Indien uw auto geschikt is voor een Mercedes me Adapter dient u de volgende stappen te doorlopen.
Bij twijfel of uw auto geschikt is, kunt u contact opnemen met onze afdeling customer support 076 -523 6180 of customersupport@ruttchen.nl

1. Maak vooraf een bezoek aan Rüttchen Autowereld hier een Mercedes me account
2. Download de Mercedes me app in de App store of via Google Play

Ondersteunde smartphones

Voor de Mercedes me Adapter-app is Bluetooth® vereist. De app is geschikt voor alle gangbare smartphones en is beschikbaar in de desbetreffende app stores:
Apple: iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus; besturingssysteem vanaf versie iOS 8
Android: besturingssysteem vanaf versie 4.4.2

Nu de Mercedes me Adapter-app downloaden*:

 


*Momenteel alleen mogelijk in Duitsland, Spanje en Nederland.


3. Heeft u een account en heeft u de app gedownload? Dan kunt u via onderstaand formulier een afspraak aanvragen om de Mercedes me Adapter te laten installeren. De afdeling Customer Support neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.

Bij twijfel of uw auto geschikt is, vragen of een afspraak maken voor het installeren van uw adapter kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.