076-523 61 80

Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

Zelf een review achterlaten

Wilt u zelf een review achterlaten dan kan dat ook door op de "Beoordeel zelf" link te klikken van de vestiging van uw keuze.


10Rüttchen Tilburg

reden bezoek:

Bedankt voor de vrindelijke service vandaag!!

17 oktober 2017

T uit BE

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

2Rüttchen Tilburg

reden bezoek:

Met verbazing auto opgehaald na beurt incl reparaties en winterbanden. Bij ophalen alles ok, bij instappen geen reparaties uitgevoerd en geen winterbanden. Waar is de tijd gebleven dat ze tussendoor belde en aan het einde vertellen wat er (niet) gedaan is.

2 oktober 2017

Arjan uit

  • service
  • 2
  • deskundigheid
  • 2
  • prijs/kwaliteit
  • n.v.t.

8,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 september 2017

Ronald uit Breda

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 7

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Heb vandaag met mijn zoon Johan de Krieger zijn nieuwe Vito opgehaald.Als ouwe rot weet ik nog wel wat service moet zijn.nou de jongeman die ons hielp,geweldig goed,hij verstaat zn vak, koesteren die vent een dikke 10 waard

29 september 2017

Jos uit Sprang-Capelle

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Enthousiaste verkoper, goede ontvangst en persoonlijke aandacht.

24 september 2017

Cindy uit Sint Philipsland

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

zeer goed. leuk personeel zo door gaan

23 september 2017

din uit zevenbergen

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 september 2017

Lodewijk uit Breda

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Zeer prettige ervaring als klant met medewerker(s). Goed contact en begripvol.

22 september 2017

J.W. uit Rijswijk zh

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 8

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Zeer prettig, goede ontvangst, Willem Bastiaansen is een leuke, vriendelijke en deskundige verkoper!

21 september 2017

Jeep uit Zoetermeer

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Mitsubishi Outlander gekocht , wat een super fijne auto echt grandioos, net zoals de service van Timon (verkoper) Rüchtten Breda. Wij zijn hier uiterst vriendelijk en eerlijk behandeld. Afspraken worden nagekomen, dit bedrijf is echt een aanrader.

21 september 2017

Sander uit Oss

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Zeer positief met Tymon .

21 september 2017

Samuel uit Breda

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Fantastisch goed bedrijf. Tymo is een perfecte verkoper. Zeer klantvriendelijk. (Maar dat is deze klant ook)

20 september 2017

Cees uit Middelburg

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 8

9Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 september 2017

Dianne uit

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Een jaar geleden alweer.... Wat gaat dat snel !! Mijn Smart werd bijna een jaar geleden afgeleverd bij Ruttchen Breda. Ik ben via Tymon in contact gekomen met Jody die mij vakkundig en snel een prachtige Smart ForTwo verkocht. Het hele traject van aankoop tot aflevering is echt top gegaan !! Tymon heeft mij en mijn vrouw een rondleiding gegeven in het prachtige pand en hebben ons verheerlijkt aan de mooie modellen EN het zalige gebak :-). Ik wil zowel Jody en Tymon hartelijk bedanken voor jullie zorg en service. Over twee jaar zal er toch een cabrio moeten komen. En ja dat gaat er zeker 1 bij Ruttchen worden !!

20 september 2017

Maurice uit Hellevoetsluis

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Ik ben niet de makkelijkste klant, maar Tymon Pool wist mijn functionele wensen met mijn budget te matchen. Daarbij gaf hij mij de service die een klant graag ziet. Hij was eerlijk over de auto, maakte met mij garantieafspraken waar ik mee uit de voeten kon en informeerde ruim na de aankoop hoe de auto beviel. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik met een autodealer te maken had die investeerderd in zijn klanten. Ondanks dat ik in Maastricht woon zal ik bij mijn volgende aankoop zeker bij Tymon langs gaan.

20 september 2017

Ruud uit Maastricht

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Meerder keren de showroom bezocht en zelfs een keer een proefrit gemaakt. Helaas nog niets gekocht maar elke keer ben ik keurig geholpen door Tymon.

20 september 2017

Fulco uit Vlaardingen

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

7,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Fijn geholpen door Patrick. Waardeer de service en persoonlijke aandacht.

19 september 2017

Joop uit Breda

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 7
  • prijs/kwaliteit
  • 7

9Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Prima ervaring bij ophalen nieuwe Mercedes C klasse bij Ruttchen Breda. Verkoopmedewerker die ook heeft geholpen bij maken van keuze /selectie nieuw auto, nam ook ruim de tijd voor uitleg van nieuwe auto bij het afhalen van de nieuwe auto. Zeer goed gevoel aan overgehouden.

31 augustus 2017

Jan uit Andel

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • n.v.t.

10Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Erg vakkundig

31 augustus 2017

Dhr./mevr. uit Gorinchem

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

We z\'n heel goed naar allen tevredenheid geholpen door Patrick. We z\'n vol lof over de auto en daar kopen is voor herhaling vatbaar.

29 augustus 2017

Daisy uit St Willebrord

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Super blij met mijn smart. Bedankt Patrick Gussenhoven voor je buitengewoon service en je deskundig advies ben helemaal happy. Lekkere koffie, gezellige mensen en een top auto.

17 augustus 2017

Betty uit Breda

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Recent bij Ruttchen Breda een Mercedes C gekocht. Dit mede vanwege een enthousiaste en deskundige verkoopmedewerker Patrick Gussenhoven. Patrick creëerde een rustige en ongedwongen sfeer, waar de koper nog centraal staat. Waar dit bij vele andere auto garages niet meer het geval is. Ik ben een erg tevreden koper en hoop nog lang klant te kunnen blijven bij Ruttchen Breda.

17 augustus 2017

Willem Jan uit

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9Rüttchen Breda Bedrijfsauto's

reden bezoek:

Zeer tevreden, enthousiaste mensen

13 augustus 2017

Leon uit Sint-Oedenrode

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Bedrijfsauto's

reden bezoek:

Perfecte service en meedenken van de medewerkers.

13 augustus 2017

Joyce uit Oosterhout

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Hele goede ervaringen. In het bijzonder zeer te spreken over de prettige serviceverlening en deskundigheid van Willem Bastiaansen.

10 augustus 2017

Michou uit Oss

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Geweldige service. Zowel bij de aankoop van mijn Mercedes, maar met name bij het afhandelen van een ongemak. Erik Piek heeft hierin voor meer dan 100% onze belangen op een perfecte wijze behartigd!!

4 augustus 2017

Chris uit Oosthuizen

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Vandaag geweest vooreen apk en scm keuring van mijn porsche ik was geen klant bij Rüttchen maar dat was geen probleem. Tijdens de keuring waren een paar kleine puntjes direct opgelost. En de rekening was slechts100,- terwijl men er zeker twee uren aan had besteed. Ben zeer tevreden en zal u bedrijf in gedachten houden als ik een nieuwe prive auto nodig heb. Alex Schroder

2 augustus 2017

Alex uit kortenberg Belgie

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

zeer vriendelijke en behulpzame medewerker (mvr. S.de Jong)

2 augustus 2017

Okkes uit Etten-Leur

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Ik ben via een marktplaatsadvertentie bij Rüttchen terechtgekomen. De auto waar ik in geïnteresseerd was bleek al verkocht te zijn. Maar onze verkoopadviseur Patrick Gussenhoven hielp ons aan een andere C-klasse. Wat een fantastische medewerker van jullie bedrijf. Zeer behulpzaam, vriendelijk, niet opdringerig en geen verkooppraatjes!!! Echt top geholpen. Bedankt jongen.

30 juli 2017

Rob uit Boskoop

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Goed en snel geholpen, zeer tevreden over expertise.

28 juli 2017

Patrick uit Nieuwegein

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Op 1 juli heb ik voor het eerst Ruttchen Breda bezocht om een E Coupé te bekijken. Vriendelijk geholpen en later een proefrit gemaakt. Op 14 juli kon ik de auto op komen halen, wederom prettig geholpen en verder kennis gemaakt met het bedrijf. Ben vanaf de eerste dag tot de aflevering goed geïnformeerd door Patrick Gussenhoven.

16 juli 2017

Onno uit DORDRECHT

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe gebruikte mercedes b klasse opgehaald bij ruttchen Breda. Net zoals bij het eerste contact was ontvangst bij de receptie zeer vriendelijk. Verkoper Patrick Gussenhoven straalde rust en deskundigheid uit en was zeer klantvriendelijk. Zeer persoonlijke benadering gedurende het verkoopproces, gaf me een goed vertrouwd gevoel. Bij aflevering stond Patrick met een mooi boeket bloemen voor mijn vrouw en nam hij alle tijd om een aantal functies vd auto door te nemen Daarna kon hij afscheid nemen van een tevreden klant.

10 juli 2017

Ton uit Best

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

3,3Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Recentelijk hier mijn auto voor servicebeurt gebracht, mijn voorruit moest ook vervangen worden vanwege een breuk. Ik had heel duidelijk aangegeven dat ik wel exact dezelfde voorruit wilde hebben. Hoewel ik tijdens de servicebeurt en het vervangen van de ruit in de zaak heb gewacht kwam niemand mij vertellen dat de ruit niet hetzelfde was en werd deze gewoon gemonteerd. Ik kwam er achter toen ik inmiddels vertrokken was. Ik ben toen direct terug gegaan en dit gemeld aan de werkplaats chef. We zijn samen naar de monteur gelopen en deze gaf toen direct aan dat dit niet hetzelfde was maar hij de ruit toch maar gemonteerd heeft. Ik heb hier over een klacht ingediend maar daar is verder niet veel mee gedaan behalve aan te geven dat zij hier niets aan kunnen doen. Ik had net zo goed naar Carglas kunnen gaan. Jammer dat dit zo verlopen is.

6 juli 2017

Andres uit Nieuwegein

  • service
  • 2
  • deskundigheid
  • 4
  • prijs/kwaliteit
  • 4

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Heel prettig geholpen door Erik. Ik wist niet goed wat ik wilde, maar door vakkundig advies zeer tevreden naar huis gegaan! Top service!

5 juli 2017

Annemerel uit Den Bosch

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

1Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Onze bus is hiernatoe afgesleept door de anwb op een zaterdag. Ze zouden ons een prijs doorgeven per tefeloon op maandag voor ze iets zouden doen aangezien wij hem het liefst naar onze eigen garage zouden laten afslepen. Ondangs dit alles hebben ze het een en ander los getrokken en krijgen we te horen dat als we hem mee willen nemen we eerst 109,17 moeten afrekenen voor ze de bus weg laten gaan. Als uw auto/ bus nog een paar honderd meter zou kunnen rijden of u hem kunt duwen naar de volgende garage zou ik dit zeker doen!

5 juli 2017

Donny uit Silvolde

  • service
  • 1
  • deskundigheid
  • 1
  • prijs/kwaliteit
  • 1

8,3Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Vanuit mijn commerciële functie bij FC Den Bosch heb ik meerdere keren samengewerkt met Rüttchen Den Bosch. Een samenwerking die ik als zeer prettig ervaar en ook voor de toekomst zal worden gecontinueerd!

27 juni 2017

Tommie uit Boxtel

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 8

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Vriendelijk, eerlijk en zeer klantgericht! Ik ben hier al meerdere keren geweest en elke keer wordt ik weer positief verrast.

27 juni 2017

Nick uit 's-Hertogenbosch

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Super geholpen door Tommy en Jody bij Ruttchen Den Bosch!

26 juni 2017

Dhr./mevr. uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Goede persoonlijke service waarbij ze zichtbaar dat \'stapje extra doen\'

26 juni 2017

Rens uit den bosch

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Sinds ik de overstap heb gemaakt naar Mercedes weet ik de weg naar Ruttchen keer op keer te vinden. Zeer prettig en persoonlijk contact met Tommy Derks welke mij nu al meerdere malen heeft kunnen voorzien van een geweldige auto! Keep up the good work heren en dames van Ruttchen!

26 juni 2017

Thijs uit Rosmalen

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Topbedrijf met fantastische service!!

26 juni 2017

Thomas uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 juni 2017

Peet uit Den Dungen

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Prettig geholpen, goede service, het contact verliep erg plezierig.

26 juni 2017

Sander uit Oosterhout

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,3Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Ervaring is meer dan goed. Of je de vestiging bezoekt voor onderhoud of technische vragen ze staan je vakkundig te woord en zoeken naar oplossingen. Verkopers luisteren goed naar de wensen en vullen dit altijd goed in.

26 juni 2017

John uit Eindhoven

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Eindelijk Mercedes gaan rijden. Na vele omzwervingen zijn we uiteindelijk Mercedes gaan rijden. De service, liefde en aandacht van Ruttchen zijn werkelijk van een hoog niveau, net als het merk Mercedes. Niet alleen tijdens de verkoop van de auto aan ons maar ook daarna hebben ze oog voor onze behoeftes en kunnen die (blijkbaar moeiteloos) invullen. Bedankt!

26 juni 2017

Martijn uit Den Bosch

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,7Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Prettig geholpen, goede service, fijne Mercedes B-klasse als huurauto, het persoonlijke contact met Tommy Derks vind ik erg plezierig

26 juni 2017

Ronald uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Luisteren goed naar je problemen voordat men de auto inneemt voor service en onderhoud. Bij aflevering koppelt men weer goed terug wat er aan de auto is gedaan.

26 juni 2017

Dhr./mevr. uit

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9,7Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Goede service, klantvriendelijk en een bedrijf wat sterk \'vooruit\' wil met de klant & servicegraad.

26 juni 2017

Jan uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Prima ervaringen. Erg service en klantgericht.

26 juni 2017

Henny uit Den Bosch

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

8,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Vanaf dag 1 met Sander Rozenberg een bijzonder prettig contact. Niets lijkt te veel en als het dan ergens in de lijn tussen dat eerste contact en uiteindelijke levering van mijn nieuwe eerste Mercedes Benz mis gaat, neemt hij op de juiste wijze verantwoordelijkheid. Echt top. Inmiddels de eerste kilometers gemaakt met mijn Mercedes en het gevoel is zoals de service van Sander: gewoon Top! Coen Waltman Generaal manager Eltrex Motion

16 juni 2017

Coen uit Breda

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Uitstekend geholpen door Sander Rozenberg

15 juni 2017

Dhr./mevr. uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

1Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Op 2e paasdag hebben wij, mijn vrouw en ik, uw showroom bezocht. Wij hebben kenbaar gemaakt dat wij zeer geinteresseerd waren in de nieuwe Mercedes B klasse, en dat wij graag een proefrit zouden maken in deze auto, maar dan wel in een automaat. Ik heb mijn kaartje achtergelaten en mijn gegevens zijn door een van uw medewerkers opgeslagen in een computer. Tot op de dag van vandaag heb ik nog niks van u vernomen. Wat ik een beetje vreemd vind. Gelukkig voor ons was een andere Mercedes vestiging wel bereid om ons een proefrit te laten maken, en zijn wij ook zeer tevreden met onze nieuwe aanschaf, de Mercedes B klasse, AMG styling.

Reactie Rüttchen Breda Personenauto's

Geachte heer en mevrouw Kivits, Hartelijk dank voor uw klacht en onze excuses voor het niet naar behoren reageren door de verkoop afdeling. Wij begrijpen dat u inmiddels contact heeft gehad met onze vestigings manager en wij zullen hierin intern actie op ondernemen. Wij wensen u vele veilige kilometers in uw nieuwe Mercedes Benz B klasse en hopen u wellicht te mogen ontmoeten voor onderhoud van deze prachtige auto. Met vriendelijke groet, Petra Roovers Afdeling Customer Support.

31 mei 2017

peter uit breda

  • service
  • 1
  • deskundigheid
  • n.v.t.
  • prijs/kwaliteit
  • n.v.t.

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

contact gehad met Sander Rozenberg van Ruttchen Breda. Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering in één woord super ! Bijzonder vriendelijk, professioneel en ter zake kundig. Voor de aflevering en uitleg over de auto werd ruim de tijd genomen. Een aanrader !!

19 mei 2017

Andrà uit Putte

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Erg goed geholpen en zeer tevreden!

19 mei 2017

Tom uit Schijf

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 8

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Ik ben super geholpen bij de schade afdeling van Ruttchen! Randy, bedankt! Hopelijk heb ik niet vaker schade, maar zo wel tot dan!

19 mei 2017

Fleur uit Breda

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Afgelopen vrijdag mijn nieuwe auto opgehaald. Meer dan lof over de ontvangst en de uitleg. Keurig netjes en er werd goed de tijd genomen. Complimenten!

16 mei 2017

Jurriën uit Barendrecht

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Uitstekend, vriendelijk en deskundig personeel. Mooi pand met goede faciliteiten.

15 mei 2017

T.J.N. uit Heerjansdam

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

8,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2017

Renà uit OUD GASTEL

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 8

8,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Deskundige hulp, vriendelijk. Niet opdringerig.

13 mei 2017

Marco uit Breda

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Prima service, heerlijke koffie en vriendelijke, aktieve verkoper. Dhr. Remco van der Star

13 mei 2017

C.N uit Kaai 12 3255ag Oude Tonge

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Super goed

13 mei 2017

Jos uit Oud gastel

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

We hebben een prachtige B klasse gekocht bij Ruttchen in Breda. We zijn echt heel netjes en goed geholpen, vanaf de koop tm de aflevering is het precies volgens afspraak gegaan. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel en we zijn erg blij met onze aanwinst. De verkoop heeft Willem gedaan en de aflevering heeft Patrick gedaan, hartstikke bedankt en zeker tot ziens.

30 april 2017

Erik uit Steenbergen

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Ben perfect beholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto

24 april 2017

Iwan uit Eindhoven

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

8,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 april 2017

Nico uit Etten-Leur

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Goede service zowel aan de verkoop als service kant.

7 april 2017

Kevin uit Den Bosch

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

8,7Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Al enkele jaren is Ruttchen Den Bosch onze partner in mobiliteit. Als kantoor willen we onderscheidend en persoonlijk zijn en dit alles zien wij terug bij Ruttchen. Meedenken en aandragen van oplossingen is voor ons echt een meerwaarde als het gaat om een samenwerking. Met straks een volledig nieuwe showroom zal de beleving alleen maar beter worden.

6 april 2017

Bart (Snijders Advocaten) uit 's-Hertogenbosch

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Mijn Mercedes A180 komt oorspronkelijk van Wensink Zwolle. Na mijn verhuizing naar Den Bosch heeft Rüttchen de zorg voor mijn auto prima overgenomen. Recentelijk heb ik de auto voorzien van een mooie velgen set en kijk ik uit naar nog vele jaren rijplezier.

5 april 2017

Edward uit Den Bosch

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Goed advies. Service uitstekend en afspraken correct nagekomen. Prima!

5 april 2017

Peter uit Den Dungen

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9,7Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Ruttchen Den Bosch denkt enorm met je mee, geen probleem is te groot. Dankjewel voor de top service.

5 april 2017

Collin uit Den Bosch

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Top service, zeer persoonlijk en correct.

5 april 2017

Danny uit Vught

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Uitstekende service en prettige behandeling.

5 april 2017

Bob uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8,7Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Geweldige service, goed advies, doen wat er gevraagd wordt, complimenten aan het hele team

5 april 2017

Joop uit 's-Hertogenbosch

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

8Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Prima begeleiding tijdens het selecteren van de nieuwe auto.

1 april 2017

Pieter uit Sommelsdijk

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 8

9,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Verkoper in Den Bosch gaf scherpe deal voor een zeer nette B-klasse occasion. Twee niet direkt zichtbare mankementen zijn keurig in de weken na aflevering verholpen door de werkplaats in Gorinchem. Vriendelijk en deskundig personeel aldaar. Mijn volgende auto koop ik weer bij Ruttchen.

30 maart 2017

Martin uit Naarden

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.

18 maart 2017

Erik-Jan uit Houten

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Voor de eerste keer in contact gekomen met dit bedrijf. Een zeer goede persoonlijke eerlijke benadering door de heer Van Schutterhoef gaf ons vertrouwen en trok ons heel snel over de streep om een andere auto te kopen.

18 maart 2017

Erik-Jan uit Houten

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Tilburg

reden bezoek:

Wij hebben telefonisch een auto gekocht, wij zijn vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door Eric Debbaut. Wij waren eerst bij Stern in Hilversum geweest daar wordt je niet echt serieus genomen. Wij kwamen voor de CLA aanbieding maar namen niet echt de moeite om een auto voor ons te vinden. Via de internet zijn wij bij Ruttchen uitgekomen (niet echt in de buurt). Wij zijn super blij met deze mooie nieuwe auto. Ik heb een paar keer telefonisch contact met Eric Debbaut gehad en heeft alles super geregeld!!!!

17 maart 2017

Bianca uit Nederhorst den Berg

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Veghel

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 maart 2017

Andrà uit Someren

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8,7Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Uitstekende service en ontvangst zeer prettige behandeling.

3 maart 2017

Roeland uit Rosmalen

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

9,3Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Vanmorgen bij dit bedrijf zeer goed geholpen met storing pts systeem hier staat klant nog centraal .bij het opmaken van factuur bleek ik goedkoper uit te zijn dan wat afgesproken was hulde voor deze vestiging

24 februari 2017

George uit Capelle aan den ijssel

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

De selectie, aanschaf en levering van mijn nieuwe E-serie is uitstekend verlopen. Onderhandeling, levertijd en leveromvang; alles klopt. Complimenten voor de efficiëntie.

12 februari 2017

Arnold uit Zevenbergen

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

9,7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Ik heb contact gehad met Sander Rozenberg voor de aanschaf van een nieuwe leasewagen. Ben zeer netjes en professioneel behandeld, hij stond altijd klaar voor vragen en wist zeer snel te reageren (wat zeer handig is als je iets op korte termijn geregeld wilt hebben). Ook zeer mooie showroom, met vele leuke speeltjes. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

10 februari 2017

Corine uit Laren

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Perfecte service en goede kennis van de auto. Veel aandacht bij aflevering van de auto wordt erg gewaardeerd.

4 januari 2017

Chris uit Berkel-Enschot

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • n.v.t.

4,7Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Geen klantvriendelijke en ondeskundige verkoper. Afspraken worden niet nagekomen / teruggetrokken. Tijdens twee bezoeken (informatie en proefrijden) geen eens een kop koffie aangeboden. Klachtgesprek met directeur is prima geweest, heeft toegezegd verbeteractie te ondernemen naar zijn verkopers. Uiteindelijk niet gekozen voor een nieuwe Mercedes omdat het totaal plaatje advies en prijs (inruilpremie) niet klopt. In Gorinchem weten ze al dat ze dit jaar niet de prijs winnen m.b.t. klant op nr 1 en daar leggen ze zich bij neer. Geen moeite meer voor nieuwe klant. Onze ervaringen bij Rüttchen Breda zijn een stuk positiever. We hadden echter al een verkoper in Gorinchem en moesten daar naar terug. Uiteindelijk wel een nieuwe auto gekocht, maar van een ander merk.

29 december 2016

Jan uit Gorinchem

  • service
  • 5
  • deskundigheid
  • 4
  • prijs/kwaliteit
  • 5

1Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Langs gereden in Breda. Radio+gps was uitgevallen.Ze wilden geen zekering vervangen. Moet week later terugkomen + vervangend vervoer regelen. Zelf maar zekering vervangen. Erg slechte service dus

25 december 2016

Dhr./mevr. uit

  • service
  • 1
  • deskundigheid
  • 1
  • prijs/kwaliteit
  • 1

9,3Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Contact met de verkoper de heer Rozenberg was zeer correct en kundig. Hij deed er alles op een positieve manier om mij het Mercedes gevoel te geven. Dit is gelukt heb en nieuwe Mercedes CLA Coupe gekocht. Waarbij de heer Rozenberg goed zijn best heeft gedaan om tot een mooie deal te komen, inruil huidige auto versus nieuwe Mercedes.

21 december 2016

Rene uit Bunschoten Spakenburg

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 10

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Een goed ervaring met zowel de verkopers als de mannen bij de werkplaats! Zeer vriendelijk en goed behandeld, voor andere klanten ook zeker een aanrader om bij rüttchen personenwagens te Breda langs te gaan. Alles is tot de kleinste puntjes goed verzorgd en continu op de hoogte gehouden.

Reactie Rüttchen Breda Personenauto's

Dank u wel voor uw positieve beoordeling op Klantenvertellen.nl! Team Rüttchen Autowereld

16 december 2016

Kadir uit Oosterhout

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

2Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Werd totaal niet serieus genomen. 1 dag later bij een andere dealer gekocht. Aanfluiting.

Reactie Rüttchen Breda Personenauto's

Geachte heer, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling te geven. Wij betreuren uiteraard het feit dat u het gevoel heeft gehad dat u niet serieus werd genomen. Daarover komen wij graag met u in contact. Uw e-mail adres komt echter niet in ons bestand voor. Wij kunnen daarom niet telefonisch contact met u opnemen. Wij horen graag uw verhaal. Als dank voor de moeite sturen wij u graag een attentie toe. Met vriendelijke groet, Rüttchen Autowereld

13 december 2016

Dhr./mevr. uit

  • service
  • 2
  • deskundigheid
  • 2
  • prijs/kwaliteit
  • 2

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Sinds 1 dag heb ik de Mercedes C-klasse C300h Estate in gebruik. De eerste indrukken zijn geweldig. Wat een fijne auto. Ik weet zeker dat ik deze auto met plezier ga berijden. Ik werd bij de keuze voor deze auto op een zeer prettige manier geholpen door Sander Rozenberg. Hij heeft dit werkelijk op een zeer enthousiasmerende wijze gedaan. Ook bij de aflevering was hij zeer behulpzaam en informatief.

8 december 2016

John uit Dordrecht

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

8Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Na wat moeizame start ben ik zeer tevreden over hoe Jouk de zaken heeft opgepakt en heeft geregeld. Zowel in hrt offerte proces als de levering. Ik heb nu een geweldige auto en het gedeelde enthousiasme vanuit Jouk maakte de ervaring van het \"kopen van een mercedes\" alleen maar leuker!

25 november 2016

Jeroen uit Zundert

  • service
  • 8
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 8

1Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Als je een auto aanschaf van niet eens 2 jaar oud en met 25.000 kilometer op de teller, verwacht je een fatsoenlijke auto. C klasse 2014 ( w205 ) Zonder piepen en kraken. Als er iemand uitstapt vanuit de passagier stoel voor, geef de boardcomputer een waarschuwing piep aan van minimaal 2 minuten wat heel erg vervelend is. Ik heb deze 2 punten aangegeven bij ruttchen. Volgens de deskundige is het heel normaal, als er iemand uitstapt dat de gordel alarm nog 2 minuten afgaat. Ik heb hiervoor een e klasse 350 gereden uit 2009 als er bij mij iemand uitstapt ging gordel alarm direct uit. Krijg je te horen \' dat kan want je rijd nu in een c klasse en geen e klasse \' hoe durf je zoiets te zeggen!!!!!! En hoe kan een stuurhoes na 25.000 kilometer al versleten zijn? Is geconstateerd door Mercedes. En kan vervangen worden voor 350. Mijn auto heeft stergarantie, op de website van Mercedes staat dat stergarantie gelijk is aan fabrieksgarantie. Ik merk er niks van! Mercedes maakt mooie auto\'s ! Maar service is onacceptabel.

13 augustus 2016

Chris uit Breda

  • service
  • 1
  • deskundigheid
  • 1
  • prijs/kwaliteit
  • 1

9Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 augustus 2016

F uit

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

10Rüttchen Veghel

reden bezoek:

Ik ben erg tevreden over de service. Tijdens de werkzaamheden word ik prima op de hoogte gehouden van eventuele extra werkzaamheden/onkosten. Zeer vriendelijke en goed opgeleide monteurs

1 juni 2016

Erik uit Sint Oedenrode

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10

9Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

- Vriendelijk en vakkundig personeel. - Duidelijke afspraken m.b.t. werkzaamheden en prijs. - Open communicatie, geen geheimen.

19 april 2016

S. uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

9,3Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Prettig bedrijf waar ik met m\'n 20 jaar oude auto gewoon het gevoel krijg dat ik welkom ben. Oprecht advies (ivm leeftijd) en kundige reparatie. Ik rij er met een smile vandaan omdat de auto weer prettiger rijdt. Ik rij er dan ook graag voor om.

19 april 2016

Stefan uit Dordrecht

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 9

8,7Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Erg open bedrijf, persoonlijke benadering. Net dat beetje extra.

19 april 2016

r uit sliedrecht

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 8
  • prijs/kwaliteit
  • 9

8,7Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Meerdere introducties gehad van diverse personenauto\'s. Service en klant vriendelijkheid top

19 april 2016

Peter uit Bergschenhoek

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

7Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Bij vragen moet je dikwijls op antwoord wachten.Ik heb al een jaar een probleem met de radio,maar een goed antwoord van de wekrkplaats heb ik nog niet vernomen.

25 maart 2016

Peter uit Oosterhout

  • service
  • 7
  • deskundigheid
  • 7
  • prijs/kwaliteit
  • 7

9,3Rüttchen Den Bosch

reden bezoek:

Meer dan prima service vanuit Verkoop adviseur Ruben.

25 maart 2016

Dhr./mevr. uit

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 9

8,7Rüttchen Gorinchem

reden bezoek:

Vriendelijke ontvangst,deskundig personeel en hulpvaardig. Terugkoppeling indien nodig. Al met al ,een dealer die er mag wezen,toppie

25 maart 2016

Hans uit Gorinchem

  • service
  • 9
  • deskundigheid
  • 9
  • prijs/kwaliteit
  • 8

10Rüttchen Breda Personenauto's

reden bezoek:

Dit is een test

25 maart 2016

Martijn uit Oosterhout

  • service
  • 10
  • deskundigheid
  • 10
  • prijs/kwaliteit
  • 10