Vernieuwd: de Mercedes-Benz GLE SUV

13 december 2018
De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV is intelligenter, oplettender en attenter dan ooit. Het model is nu al te bestellen en zal in het eerste kwartaal van 2019 op de markt komen.
De GLE heeft een actieve onderstel ondersteuning die zorgt voor een sportieve en comfortabele rijstijl. Tevens is de ENERGIZING COACH leverbaar als optie. Dit zorgt voor ontspanning of stimulering van de bestuurder. Ook is de SUV beschikbaar met rijassistentiesystemen. Deze zorgen voor comfort en veiligheid. Bovendien is het model uitgerust met het MBUX infotainmentsysteem. 

Het design van de GLE is zeer elegant. Zo heeft het model ultramoderne koplampen met led-technologie en een onmiskenbaar design. Dit zorgt voor een aangename lichtkleur. Bovendien heeft het model een gespierde vormgeving.

Meer weten over de Mercedes-Benz GLE? Klik dan hier. 

Ander nieuws

Mercedes A-Klasse: veiligste auto volgens EuroNCAP tests
EuroNCAP; de instantie die auto's test op veiligheid, heeft de Mercedes-Benz A-Klasse uitgeroepen tot veiligste auto van 2018.
Introductie AMG GT 4 deurs coupé
De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt een geheel nieuwe dimensie voor rijbeleving. Zo biedt het model nog meer ruimte, meer power en meer kippenvel. Deze GT Coupé is een rassportwagen en dit is terug te zien in ieder detail van de auto. Het model is nu bij een aantal Rüttchen vestigingen te bekijken.
Mercedes-Benz onthult modellen bij Masters of LXRY
Afgelopen weekend vond Masters of LXRY 2018 plaats in de Rai in Amsterdam. Tijdens dit event werden modellen onthuld van verschillende automerken, waaronder Mercedes-Benz.