Mercedes-Benz onthult modellen bij Masters of LXRY

10 december 2018
Afgelopen weekend vond Masters of LXRY 2018 plaats in de Rai in Amsterdam. Tijdens dit event werden modellen onthuld van verschillende automerken, waaronder Mercedes-Benz.
Masters of LXRY de ' Genius Edition' vond dit jaar plaats van 6 t/m 10 december in de Amsterdamse RAI. Het was de grootste editie ooit, waar alle uitblinkers, merken en bedrijven die opvallen in hun vakgebied aanwezig waren. Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen. Daarom was ook Mercedes-Benz aanwezig.

Tijdens het evenement heeft Mercedes-Benz twee nieuwe modellen onthuld. Zo was de AMG GT 63 S 4-deurs in designo lak te bewonderen bij het evenement. Dit model biedt meer ruimte en meer power, waardoor de rijbeleving nog beter is! 

Ook de nieuwe GLE werd tijdens het evenement getoond. Het model is intelligenter, oplettender en attenter dan ooit. Bekijk hieronder de foto's van de onthullingen van deze modellen.

Ander nieuws

Mercedes A-Klasse: veiligste auto volgens EuroNCAP tests
EuroNCAP; de instantie die auto's test op veiligheid, heeft de Mercedes-Benz A-Klasse uitgeroepen tot veiligste auto van 2018.
Vernieuwd: de Mercedes-Benz GLE SUV
De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV is intelligenter, oplettender en attenter dan ooit. Het model is nu al te bestellen en zal in het eerste kwartaal van 2019 op de markt komen.
Introductie AMG GT 4 deurs coupé
De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt een geheel nieuwe dimensie voor rijbeleving. Zo biedt het model nog meer ruimte, meer power en meer kippenvel. Deze GT Coupé is een rassportwagen en dit is terug te zien in ieder detail van de auto. Het model is nu bij een aantal Rüttchen vestigingen te bekijken.