Introductie AMG GT 4 deurs coupé

13 december 2018
De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt een geheel nieuwe dimensie voor rijbeleving. Zo biedt het model nog meer ruimte, meer power en meer kippenvel. Deze GT Coupé is een rassportwagen en dit is terug te zien in ieder detail van de auto. Het model is nu bij een aantal Rüttchen vestigingen te bekijken.
De AMG GT 4-Door Coupé heeft een sportief interieur en exterieur. Het is dan ook duidelijk te zien dat dit model bij de GT-familie hoort. 

Zo heeft de achterzijde van dit model gespierde schouders en een afgeronde achterzijde en geprononceerde wielkasten. Ook heeft het model smalle led-achterlichten met als lichtstroken vormgegeven richtingaanwijzers. Uiteraard geeft deze AMG GT een onmiskenbaar geluid van de inschakelbare AMG Performance-uitlaat. Kortom, puur genieten van de emotie die de Mercedes-AMG GT teweegbrengt.

Het interieur is voorzien van nieuwe extra schakelaars op het met nappaleder beklede AMG Performance-stuurwiel. Ook kunt u de parameters van deze sportwagen afzonderlijk wijzigen, wat zorgt voor een geheel persoonlijke setup. Bovendien heeft het model een individueel configureerbaar combi-instrument en een 12,3 cm kleurendisplay. Hierdoor heeft u alle relevante informatie steeds in uw gezichtsveld. Nieuw en uniek zijn de acht in de middenconsole geïntegreerde displaytoetsen en het schakelaarselement in het bedieningspaneel.
Wilt u meer weten over de AMG GT 4-Door Coupé? Kijk dan hier

De AMG GT 4-Door Coupé is nu verkrijgbaar en u kunt het model bekijken bij onze onderstaande vestigingen. 

 
 
 
 

Ander nieuws

Mercedes A-Klasse: veiligste auto volgens EuroNCAP tests
EuroNCAP; de instantie die auto's test op veiligheid, heeft de Mercedes-Benz A-Klasse uitgeroepen tot veiligste auto van 2018.
Vernieuwd: de Mercedes-Benz GLE SUV
De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV is intelligenter, oplettender en attenter dan ooit. Het model is nu al te bestellen en zal in het eerste kwartaal van 2019 op de markt komen.
Mercedes-Benz onthult modellen bij Masters of LXRY
Afgelopen weekend vond Masters of LXRY 2018 plaats in de Rai in Amsterdam. Tijdens dit event werden modellen onthuld van verschillende automerken, waaronder Mercedes-Benz.