Hans Roelofsen opvolger van Leo van Zeeland

25 Juli 2019
In Veghel staat “Dé Werkplaats van Nederland”. Onze Mercedes-Benz dealer vestiging in Veghel heeft dit predicaat verdiend en daar zijn wij allemaal erg trots op. De ongekende service die ervaren wordt bij de aankoop, onderhoud, reparatie en (schade) herstel van vrachtwagens, bestelwagens en personenwagens door klanten, relaties en toeleveranciers is uniek. Deze verdienste komt op het conto van het voortreffelijke Veghels team dat al 25 jaar onder aansturing van Leo van Zeeland staat.
Het team hanteert een echte no-nonsens bedrijfswagenmentaliteit en staat altijd voor haar klanten. Leo van Zeeland heeft hier zeer succesvol en met heel zijn ziel en zaligheid aan gewerkt en is er van overtuigd dat hij een stapje terug kan doen. Vestiging Veghel staat er zeer goed voor en er wordt met vertrouwen naar de toekomst gekeken. Het team is zeer sterk, de klantengroep ontwikkelt zich goed en het ondernemingsklimaat in Brabant en Veghel is gunstig. Voor hem reden om in zijn 66ste levensjaar de verantwoordelijkheid voor Veghel te kunnen overdragen.

Leo van Zeeland blijft natuurlijk actief binnen Rüttchen Automotive, want hij is te energiek om te stoppen. Wij waarderen zijn kennis en ervaring en laten zijn expertise los op al onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Tiel, Gorinchem en Breda. Na een intensieve zorgvuldige zoekperiode van meer dan een half jaar is het ons gelukt een opvolger te vinden. Hans Roelofsen is in februari aangesteld als waardige opvolger van Leo van Zeeland. Hans Roelofsen heeft jarenlange ervaring in de Trucks, Bedrijfswagens en B2B omgeving. Zijn klantgerichte en mens­gerichte aanpak is buitengewoon ontwikkeld en heeft dezelfde no-nonsens mentaliteit als die er in Veghel heerst.

We staan met Mercedes-Benz aan de vooravond van een brandstoftransitie en andere technologische ontwikkelingen die hun invloeden zullen hebben op voertuigconcepten en de wijze van communiceren met betrekking tot o.a. het onderhoud aan voertuigen. Hans Roelofsen omarmt deze ontwikkelingen en ziet het als een uitdaging deze binnen Rüttchen Veghel te introduceren, zodat u gebruik kunt blijven maken van “Dé Werkplaats van Nederland”, bedrijfswagenspecialist en het one-stop shopping concept dat Rüttchen Automotive u te bieden heeft.

Beide heren wensen wij veel succes in hun nieuwe functies en hebben veel vertrouwen in de toekomst samen met u!

Met vriendelijke groet,
Rüttchen Automotive B.V.

Roger Bekkenk
General Manager


Hans Roelofsen

Ander nieuws

Verkeersveiligheid Groep Nederland kiest weer voor Mercedes
De Verkeersveiligheid Groep Nederland vierde een bescheiden feestje met de ingebruikname van 12 nieuwe Mercedes-Benz A-klasse voertuigen. De Verkeersveiligheid Groep Nederland gaat deze auto’s inzetten voor rijtrainingen op het Safety Experience Center (SEC) in Rosmalen.
Vol trots presenteren wij u onze eerste EQC!
Pas aan het eind van het jaar zal de Mercedes EQC officieel zijn markt introductie beleven. Maar nu hebben we alvast beschikking over een speciaal introductiemodel wat we u nu alvast mogen tonen.
Exclusieve preview Mercedes-Benz eVito
Donderdag 25 april stond het Safety Experience Center in Rosmalen in het teken van de presentatie van de nieuwe eVito.
Rüttchen Den Bosch is officieel geopend
De nieuwe showroom van Rüttchen Den Bosch is woensdag 20 maart feestelijk geopend met een Unboxing Gala.
Aflevering Van Oort Autogroep bv
Vanuit de hoofdvestiging in Eck en Wiel, verzorgt Van Oort transport, opslag en verhuizingen voor bedrijven en particulieren. Dat doen zij onder andere met één van de tien nieuwe Mercedes-Benz Vito's die zij zojuist in gebruik hebben genomen. Deze bedrijfswagens gaan voor de afdeling Truck Rent van Van Oort rijden. Wij wensen de firma Van Oort veel plezier met hun nieuwe aanwinsten.
Rüttchen heeft het derde certificaat VanPro behaald.
Rüttchen Automotive B.V. voldoet aan de Strenge eisen voor serviceverlening en heeft dan ook het derde certificaat VanPro behaald.  
De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse
De gezinsauto is nu nog comfortabeler, dynamischer en veiliger. Kom snel langs bij ons in de showroom om het model te ontdekken,
Nieuwe V-Klasse: succesvol model is nog aantrekkelijker geworden
De Mercedes-Benz V-Klasse uit 2014 bleek bijzonder succesvol. Dit kwam door een geheel nieuwe aanpak in design, uitstraling, comfort en veiligheid. Nu komt Mercedes-Benz met de V-Klasse Facelift. 
Rüttchen Automotive is trotse sponsor en official partner van Team Jumbo-Visma!!!
Zowel de schaatsers van Team Jumbo-Visma schaatsen als fietsploeg van Team Jumbo-Visma Cycling zullen de aankomende drie jaar in Mercedes-Benz personen- en bestelauto's rijden.  De eerste Vito werd afgelopen vrijdag afgeleverd! Wij wensen iedereen veel sportief succes en veilige kilometers!
Top hockeysters rijden Mercedes-Benz
Pien Sanders en Frederique Matla, hockeysters van het Nederlands dames hockeyteam, rijden in de sportieve Mercedes-Benz A-Klasse.
Mercedes A-Klasse: veiligste auto volgens EuroNCAP tests
EuroNCAP; de instantie die auto's test op veiligheid, heeft de Mercedes-Benz A-Klasse uitgeroepen tot veiligste auto van 2018.
Vernieuwd: de Mercedes-Benz GLE SUV
De nieuwe Mercedes-Benz GLE SUV is intelligenter, oplettender en attenter dan ooit. Het model is nu al te bestellen en zal in het eerste kwartaal van 2019 op de markt komen.
Introductie AMG GT 4 deurs coupé
De nieuwe Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt een geheel nieuwe dimensie voor rijbeleving. Zo biedt het model nog meer ruimte, meer power en meer kippenvel. Deze GT Coupé is een rassportwagen en dit is terug te zien in ieder detail van de auto. Het model is nu bij een aantal Rüttchen vestigingen te bekijken.
Mercedes-Benz onthult modellen bij Masters of LXRY
Afgelopen weekend vond Masters of LXRY 2018 plaats in de Rai in Amsterdam. Tijdens dit event werden modellen onthuld van verschillende automerken, waaronder Mercedes-Benz.