Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Electric & More

ONTDEK DE VOORDELEN01
GRATIS HOME ADVANCED LAADPUNT
Met het Home Advanced-laadpunt van NewMotion laad je de hoogst mogelijke laadsnelheid op een thuislocatie. Het laadpunt biedt tevens de mogelijkheid tot gastgebruik en draadloze verbinding.

02

GRATIS INSTALLATIE VAN HET LAADPUNT
Een zorgeloze installatie van het laadpunt inclusief 6 meter graafwerk door gespecialiseerde monteurs, zodat je hier niets voor hoeft te doen.

03

PRE-PAID LAADPAS MET € 250 LAADTEGOED
Je ontvangt een pre-paid laadpas met € 250 laadtegoed van NewMotion waarmee je jouw Mitsubishi kunt opladen bij alle publieke laadpalen (m.u.v. snellaadpunten) in Nederland.

04

SMART CHARGING SERVICES (5 JAAR)
Met Smart Charging Services krijg je realtime inzicht in laadgerelateerde gegevens, waaronder kWh-gebruik, kosten en CO2-besparing. Het laadpunt biedt de mogelijkheid tot gastgebruik en automatische vergoeding van de verbruikte energie. Bovendien staat de helpdesk van NewMotion 24/7 voor je klaar.

05

DYNAMIC POWER MANAGEMENT
Indien nodig zorgt het laadpunt van NewMotion met Dynamic Power Management voor een optimale verdeling van de beschikbare stroomcapaciteit. Zo kun je veilig laden en wordt de elektriciteitsaansluiting in huis nooit overbelast.

Disclaimer