076-523 61 80

Zomerse Occasiondeals


Voordeel tot € 1.500,- op gebruikte auto's van Rüttchen


U kunt nu bij Rüttchen profiteren van bijzonder veel voordeel. Op een geselecteerd aantal gebruikte auto's geldt nu een wel héél zomerse prijs. Onze occasions staan extra scherp geprijsd en daarmee profiteert u van extra voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 1.500,-!. De actie loopt tot en met 31 augustus. Bekijk de occasionvoorraad en kom langs bij uw Rüttchen-vestiging.

 

Zomerse plannen

De zomer is de perfecte tijd om mooie plekken te bezoeken of er lekker een dagje met de auto op uit te gaan. Wat dacht u van een zomerse stranddag, of een gezellige middag op een terras? Spullen in de kofferbak, airconditioning aan en op naar de bestemming. U kunt zelfs een heerlijke vakantie beleven met de auto. Bij Rüttchen begrijpen we dat u hiervoor de perfecte auto nodig heeft. Daarom zijn er de Zomerse Occasiondeals! Op een geselecteerd aantal zomerse occasions profiteert u daarom van extra korting*. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om er met een mooie occasion op uit te trekken.
 

Waar vindt u de Zomerse Occasiondeals?

Klik op de onderstaande button om de voorraad occasions van Rüttchen te bekijken. Het Zomerse Occassiondeals-logo boven de auto geeft aan of het een Zomerse Occasiondeal is. Wij zijn benieuwd of uw occasion er tussen staat. Tot ziens bij Rüttchen!


BEKIJK ALLE OCCASIONS


*Vraag naar de voorwaarden