076-523 61 80

Zano maatkostuum t.w.v. € 699,- cadeau bij Rüttchen!


Als u in de maanden juli, augustus, september én oktober een nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse, E-Klasse of CLA uit voorraad koopt, krijgt u een maatkostuum van Zano ter waarde van € 699,- cadeau*!


Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort. Er wordt uitsluitend gewerkt met stoffen van de beste Italiaanse weefhuizen zoals Lora Piana, Ormezzano, Ariston Napoli, Vitale Barberis, Albiate Milano, Thomas Mason en Cotonificio Albini.


De tailors van Zano komen desgewenst bij u thuis en stellen samen met u het maat kostuum samen. Dit betreft niet alleen de stofkeuz maar ook het ontwerp van het artikel. Zo heeft u een maatkostuum dat aansluit bij uw persoonlijke stijl. 


Deze tijdelijk actie is ook van toepassing op de C350e en E350e (met 15% bijtelling) uit voorraad. Kijk ook www.hetkannogsteeds.nl voor het actuele aanbod.BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD*Actie geldig t/m 31 december, of zolang de voorraad strekt.

*Alleen geldig bij Zano Breda, aanmeten kan ook aan huis

*Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden