076-523 61 80

Snel schakelen tijdens de WegrijWeken

Van 14 t/m 23 september bij Rüttchen
Het zijn WegrijWeken bij Rüttchen en dat betekent snel schakelen, ook op de automaat. Want die rijdt u nu op meerdere modellen* zonder meerprijs. Bovendien profiteert u tijdelijk van slechts 0,99% actierente.** Zo rijdt u uw nieuwe Mercedes-Benz wel heel aantrekkelijk.


Een automaat zonder meerprijs
Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model, maar kan oplopen tot wel € 2.541 incl. BTW. Zo kunt u, afhankelijk van het model, zonder extra kosten genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) i of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed.
> Schakel snel naar een automaat zonder meerprijs


Slechts 0,99% actierente
Alleen tijdens de WegrijWeken profiteert u bij Rüttchen van een speciale lage rente-actie van 0,99% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.
> Profiteer nu van slechts 0,99% actierente

Alles gaat snel tijdens de WegrijWeken, dus wacht niet te lang met schakelen en kom tussen 14 en 23 september langs bij uw Rüttchen-vestiging!

 
* Van toepassing op de Compact Cars A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA. En C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is). Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen voor de periode 14 tot en met 23 september 2017. Niet geldig in combinatie met C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’, en de actie Voorraad- en inruilvoordeel. De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen.

** Zakelijk aanbod. Netto Financiële Lease. Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V.
- De actie Automaat zonder meerprijs is niet geldig in combinatie met Privélease. 


** Zakelijk aanbod. Netto Financiële Lease. Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V.