Rüttchen Experience Days

Hey Mercedes, let’s talk!

Eén proefrit in een Mercedes-Benz zegt meer dan duizend advertenties. En daarom nodigen wij u heel graag uit om een proefrit te komen maken tijdens de Experience Days in september! Maak nu een afspraak voor een proefrit bij een dealer bij u in de buurt en profiteer daarnaast van aantrekkelijke acties tot en met 30 september.

Maak een proefrit Neem contact op

MBUX

Gratis set winterwielen bij een Mercedes-Benz uit voorraad.

4 winterwielen voor de prijs van 1 winterwiel

De winter komt eraan! Tijd om winterwielen aan te schaffen. Wist u dat bij temperaturen onder de 7 graden Celsius het rubber van de zomerband hard wordt? Het gevolg: minder grip op de weg en een langere remweg. Bij temperaturen onder de 7 graden raden wij daarom winterwielen aan. Winterwielen zijn niet alleen met vorst en sneeuw van belang. Ook in de regen zijn ze van toegevoegde waarde. Met de winterwielen van Mercedes-Benz gaat u goed voorbereid de winter in. Met als speciale aanbieding: nu 4 winterwielen voor de prijs van 1 winterwiel op speciaal geselecteerde modellen uit voorraad*.

Winterwielen zijn inclusief montage op lichtmetalen velgen met uitbalancering en druksensoren. De montage, wielnaafafdekkingen en wielbouten zijn niet inbegrepen.

Bekijk de actie Neem contact op

Actiemodellen