Rüttchen Experience Days

Experience Days

Eén proefrit in een Mercedes-Benz zegt meer dan duizend advertenties. En daarom nodigen wij u heel graag uit om een proefrit te komen maken tijdens de Experience Days in september! Maak nu een afspraak voor een proefrit bij een dealer bij u in de buurt en profiteer daarnaast van aantrekkelijke acties tot en met 30 september.

Boek een proefrit

Gratis set winterwielen bij een Mercedes-Benz uit voorraad.

Extra voorraadvoordeel

Wilt u overstappen naar een nieuwe Mercedes-Benz? Dat is in de maand september extra voordelig dankzij het extra hoge voorraadvoordeel. Kiest u voor een aantrekkelijke Mercedes-Benz uit voorraad dan ontvangt u naast het extra voordeel nu een gratis set winterbanden en winterwielen.* Zo rijdt u het najaar goed tegemoet!  

Actievoorwaarden
Aanbod geldig op een selectie auto’s uit voorraad, zolang de voorraad strekt.
*Actie geldig van 01/09/2018 t/m 30/9/2018 bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenauto uit voorraad (m.u.v. GLE SUV en Coupé, GLS, G-Klasse, SLC, SL, S-Klasse Limousine, Coupé en Cabriolet, AMG GT, Citan, X-Klasse, V-Klasse, Vito, Sprinter en AMG-motorisaties). Specifieke velgensets per model, voor meer informatie neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.
 
Ontdek hier onze voorraadmodellen

Downgrade rente-actie voor nieuwe modellen

Maximaal 1,0% rentekorting:
o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een voertuig uit voorraad
o  -/- 0,5% rentekorting bij aankoop van een servicecontract via Mercedes-Benz Financial Services of bij aankoop van een verzekering via Mercedes-Benz Insurance Services
- Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V. Postadres: Postbus 2453, 3500 GL UTRECHT