076-523 61 80

Helemaal relaxed.
Nu een automaat zonder meerprijs


Tijdens de WegrijWeken bij Rüttchen krijgt u tijdelijk op meerdere modellen de automatische transmissie zonder meerprijs geleverd. Zo kunt u, afhankelijk van het model, genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) i of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed. 


Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model, maar kan oplopen tot wel € 2.541 incl. BTW. Deze actie is combineerbaar met de huidige edities en andere acties, zoals financieren tegen 0,99% rente, zodat u profiteert van extra veel voordeel. Ook voor zakelijke rijders is de kosteloze automaat interessant vanwege de lagere fiscale waarde. 


Download hieronder de actieprijslijst met daarin de prijzen van de betreffende modellen die een automaat zonder meerprijs hebben. Of kom langs bij uw Rüttchen-vestiging tussen 14 en 23 september de WegrijWeken voor maximaal voordeel.

> Prijslijst downloaden


Actievoorwaarden automaat zonder meerprijs:

  • Van toepassing op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is)

  • Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen voor de periode 14 tot en met 23 september 2017.

  • Niet geldig in combinatie met C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’, en de actie Voorraad- en inruilvoordeel.

  • De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen.

  • De automaat actie is niet geldig in combinatie met Privélease.